Δευτέρα 24.06.2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να λάβω μέρος στο ντιμπέιτ «με τα αγόρια» – Με βλέπει και στρίβει ο Τσίπρας

«Πήγαν να μας κόψουν από τις εκλογές το λογισμικό της Singular Logic, προκαλώ και προσκαλώ να αποδεχθούν τη συμμετοχή μου στο debate», δήλωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Εκστρατεία για να λάβει συμμετοχή στο αυριανό debate «με τα αγόρια», όπως αποκάλεσε τους έξι πολιτικούς αρχηγούς, διεξάγει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας πηγαίνει στο ΕΣΡ και θα κάνει ειδική παράσταση.

Συγκεκριμένα, θα καλέσει τον πρόεδρο του ΕΣΡ και το ΕΣΡ να παρέμβει στο debate για την εκπροσώπησή της.

Ακόμα, γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη 10/05 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ έχει καλέσει τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο debate να τοποθετηθούν στο θέμα της γυναικείας παρουσίας, υπενθυμίζοντας ότι σε αυτό μετέχουν και τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι, οι κ. Κοσιώνη, Ζαχαρέα και Τζίμα.

«Πήγαν να μας κόψουν από τις εκλογές το λογισμικό της Singular Logic, προκαλώ και προσκαλώ να αποδεχθούν τη συμμετοχή μου στο debate», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάνω εκστρατεία για να συμμετάσχω στο debate. Αυτό που έχουν κανονίσει τα αγόρια για αύριο είναι να μιλήσουν μεταξύ τους. Κάνανε διακομματική επιτροπή μόνοι τους, έχουν κανονίσει τις ερωτήσεις, έχουν απαγορεύσει τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν διαφορά πράγματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, «είμαι επικεφαλής στο πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Θεσμικά το debate προβλέπεται, εντάσσεται στον τηλεοπτικό διάλογο που προβλέπει η νομοθεσία για την ίση προβολή».

«Είναι φοβικό και αστείο οι αρχηγοί των κόμματων που θέλουν την εντολή για εξουσία να φοβούνται», σημείωσε.

«Οφείλουν να απαντήσουν στο εξής: Αν γίνει το debate, όπως το έχουν κανονίσει, θα είναι μόνο έξι άνδρες. Είμαι η μόνη γυναίκα αρχηγός, να μην ακουστεί, να την αποκλείσουν;», διερωτήθηκε.

«Με κανέναν δεν θα συνεργαστώ αν μπω στη Βουλή, είναι πολύ ξεκάθαρο», διευκρίνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στην ερώτηση αν έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας αν με δει στο 1 χιλιόμετρο, στρίβει μην πέσει επάνω μου, έχει τύχει. Δεν τολμά. Έχει δώσει εντολή σε όλα τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ και από το 2015 και μετά δεν αναφέρουν το όνομα Ζωή Κωνσταντοπούλου και Πλεύση Ελευθερίας. Είναι εντολή να παρασιωπηθεί η δράση του κόμματος».

«Αντιπολίτευση δεν είναι παράλληλοι μονόλογοι, και η κωμωδία που βλέπουμε από Τσίπρα, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα. Δεν έχει τίποτε το προοδευτικό αυτό που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ραγκούσηδες, με τις Ξενογιαννακοπούλου, τους Τζουμάκες, όλους εκείνους που ψηφίσαν μνημόνια με χέρια και πόδια, και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το 3ο μνημόνιο με ακραίες πολιτικές. Ακόμα περιμένουμε τη νομοθεσία του 2016 για το χρέος και τη νομοθεσία για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, «εάν έχουν τα κότσια, δεν τα έχουν, να έρθουν σε διάλογο και σε αντιπαράθεση δημόσια, να πουν στον αρχηγό τους αύριο να πει να έρθει η Κωνσταντοπούλου όχι παρασιώπηση, πηγαδάκια, και συκοφαντίες πίσω από τις κάμερες, να προσπαθούν να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας».

«Ξέρουν πολύ καλά ότι αν αντιπαρατεθούμε δεν θα έχει πού να κρυφτεί», αυμπλήρωσε για τον κ. Τσίπρα.

Εφαρμόζει, πρόσθεσε, όλα όσα εφαρμόζει και ο Μητσοτάκης, ενώ ο Μητσοτάκης εφαρμόζει με χέρια και πόδια τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία διακήρυττε ότι θα αντιταχθεί, που από τον εκσυγχρονισμό του κράτους μας οδήγησε στα Τέμπη και που διακήρυττε ότι θα δώσει φιλελεύθερα δικαιώματα στους πολίτες και μας οδήγησε στην περιστολή των δικαιωμάτων και ελευθεριών.

«Ο Βαρουφάκης θέλει να ξαναπάει με τον Τσίπρα. Οι κοψοχέρηδες είναι γνωστή κατηγορία στην Ελλάδα», δήλωσε, σχολιάζοντας δήλωση του κ. Βαρουφάκη ότι προτιμά να του κοπεί το χέρι από το να συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς προγραμματικές δεσμεύσεις.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ