Κυριακή 26.06.2022

Ξεσπά η Άμπερ Χερντ: «Απειλούν ότι θα βάλουνε την κόρη μου στον φούρνο – Θέλω ο Τζόνι να με αφήσει ήσυχη»

Ερωτηθείσα από τον δικηγόρο της, η Χερντ αποκάλυψε:

«Με παρενοχλούν, με ταπεινώνουν, με απειλούν κάθε μέρα. Οι άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε μέρα. Οι άνθρωποι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στο φούρνο μικροκυμάτων και μού το λένε αυτό. Ο Τζόνι με απείλησε, μου υποσχέθηκε ότι αν τον άφηνα ποτέ θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε μέρα που θα ζούσα».

Η ηθοποιός έχει μια κόρη, την Όουνα Πέιτζ Χερντ, από παρένθετη μητέρα. Το ποιος είναι ο πατέρας δεν είναι γνωστό, αλλά η Χερντ έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης της.

«Δεν κάθομαι σε αυτή την αίθουσα του δικαστηρίου και κοροϊδεύω… Δεν κάθομαι σε αυτό το δικαστήριο να γελάω και να κάνω αστεία. Αυτό είναι φρικτό, τόσο οδυνηρό και ταπεινωτικό για κάθε άνθρωπο», ανέφερε η ηθοποιός, αφήνοντας αιχμές για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έχει καταγραφεί να γελάει και να κάνει αστεία αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Δεν το αξίζω αυτό. Οι επιθέσεις εναντίον μου, η εκστρατεία που ο Τζόνι έχει παρακινήσει εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν για λογαριασμό του, με βασανίζουν», είπε η Χερντ.

«Η εκστρατεία παρενόχλησης  και εξευτελισμού μου αντηχεί κάθε μέρα στα social media και τώρα πια μέσα σε αυτήν εδώ την αίθουσα του δικαστηρίου, μπροστά από τις κάμερες…πρέπει να ξαναζώ το τραύμα κάθε μέρα», είπε η ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια. «Ίσως είναι εύκολο να ξεχνάνε ότι είμαι άνθρωπος».

«Κοροϊδεύουν την μαρτυρία μου που λέω ότι δέχθηκα επίθεση. Το να κοροϊδεύουν… ήταν το πιο οδυνηρό, επώδυνο και ταπεινωτικό πράγμα που χρειάστηκε να περάσω ποτέ. Ελπίζω να μην χρειαστεί κανείς να περάσει κάτι τέτοιο. Θέλω απλώς ο Τζόνι να με αφήσει ήσυχη. Το έλεγα χρόνια τώρα και νόμιζα ότι θα το έκανε», είπε η Χερντ.

Σε ένα άλλο σημείο της κατάθεσής της, η 36χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι ο Ντεπ είχε ορκιστεί πως θα της «καταστρέψει τη ζωή».

«Ο Τζόνι μου ορκίστηκε, ορκίστηκε ότι θα κατέστρεφε τη ζωή μου. Ορκίστηκε ότι θα κατέστρεφε την καριέρα μου», κατήγγειλε η Χερντ.

Η Άμπερ Χερντ έχει περιέλθει τελευταία σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τη δίκη στην οποία ο Ντεπ την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή για την αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο 58χρονος ηθοποιός κατά της πρώην συντρόφου του είναι ένα άρθρο που είχε γράψει η Χερντ το 2018, στο οποίο υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Χερντ υποστηρίζει ακόμα ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε όσο διατηρούσαν σχέση. Ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι αυτός δεχόταν την κακοποίηση.

Την Τετάρτη 25/5, η επίσης πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ και μοντέλο, Κέιτ Μος, τον υπερασπίστηκε στο δικαστήριο, λέγοντας πως ο διάσημος ηθοποιός δεν την έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες – όπως είχε αναφέρει στο δικαστήριο η Χερντ.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράθεσιν εξέτασης της Χερντ από τους δικηγόρους του Ντεπ, η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεζ είπε στην Χερντ ότι τα «ψέματά» της «έχουν πλέον αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο».

«Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που θα εμφανίζονταν από το πουθενά για να υποστηρίξουν τον Τζόνι», απάντησε η  Χερντ.

Πηγή: Ε.Τ.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ