Παρασκευή 22.09.2023

Ξανά υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης (video)

“Η Χίος δε γυρίζει πίσω. Ταξιδεύει με ασφάλεια και σιγουριά από στιβαρά χέρια. Με διαφάνεια, εμπειρία, θέληση, ικανότητα, αποφασιστικότητα και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα”, τόνισε ο Σταμάτης Κάρμαντζης που ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του στο Δήμο Χίου και το όνομα του συνδυασμού «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο».

Τόνισε ότι «οι Χιώτισσες και οι Χιώτες δεν πειραματίζονται», ενώ δόθηκαν και στη δημοσιότητα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του.

Ξανά υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης (video)

Αναφερόμενος στους βασικούς άξονες της πρότασής τους, ο κ. Κάρμαντζης έβαλε ως πρώτο θέμα τη συνέχιση των έργων υποδομών στο νησί και την επίλυση του υδρευτικού ζητήματος.
Ιδιαίτερο βάρος έδωσε επίσης στο «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας», που αφορά έργα για την επόμενη δεκαετία και τονίζοντας ότι πρόκειται για «ένα σπουδαίο όραμα αναβάθμισης του νησιού μας που στοχεύει στη βιώσιμη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε σχέση με τις υποδομές και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τις μετακινήσεις, τις αναπλάσεις κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ