ΚΟΣΜΟΣ - 17/01/2024 - 11:39 πμ
Βρετανία: Δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα – Βρέθηκε δίπλα στον νεκρό πατέρα του
Ο ρόλος της κοινωνικής λειτουργού που παρακολουθούσε το παιδί
Ένα δίχρονο αγοράκι πέθανε από την πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, όπως αποκάλυψε η οικογένειά του.
Ο μικρός Bronson Battersby βρέθηκε κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του δίπλα στον νεκρό πατέρα του Kenneth, 60 ετών, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή.
Ένας κοινωνικός λειτουργός έκανε την καθιερωμένη του επίσκεψη στο σπίτι πατέρα και γιου στις 2 Ιανουαρίου, αλλά όταν κανείς δεν άνοιγε την πόρτα ειδοποίησε την αστυνομία.


Επισκέφθηκε ξανά στις 4 Ιανουαρίου το σπίτι στο Lincolnshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε ξανά με την αστυνομία εκείνη την ημέρα.
Το σοκαριστικό είναι ότι τα πτώματα του Kenneth και του Bronson βρέθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ίδια η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα κλειδί το οποίο πήρε από τον ιδιοκτήτη για να μπει στο σπίτι.


Η μητέρα των τριών παιδιών Sarah είδε για τελευταία φορά τον Bronson μετά από έναν καυγά με τον Kenneth πριν από τα Χριστούγεννα.
Ένας φίλος της οικογένειας είπε ότι ο μικρούλης ήταν ένα χαρούμενο παιδί που του άρεσε να βλέπει το Cocomelon, λάτρευε τα παιδικά τραγούδια και συχνά έπαιζε με ντραμς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς 50% την Κίνα αν δεν άρει τα αντίποινα του 34%
08.04.2025 - 1:43 μμ


















