ΕΛΛΑΔΑ - 24/12/2023 - 10:16 πμ
Βουδαπέστη: Εγκλωβισμένοι 100 Έλληνες στο αεροδρόμιο για 14 ώρες
Η πτήση ακυρώθηκε – «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» λέει επιβάτης
Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν υποστεί ταλαιπωρία για 14 ώρες, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.
Από την πλευρά της μια άλλη Ελληνίδα επιβάτης λέει στο protothema.gr:
«Είμαστε ακόμα στο αεροδρόμιο και δεν ξέρουμε ποτε θα φύγουμε. Μας λένε για 13:40 μάλλον, αλλά κανεις δεν ξέρει. Από χθες ήταν να πετάξουμε 18:25. Μίλησα και με το προξενείο εδώ, αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει.
Από τη Ryanair δεν έχει έρθει κανένας εκπρόσωπος να μας ενημερώσει. Χθες ήρθε η αστυνομία να μας βγαλει από το gate που ήμασταν για να βάλουν άλλη πτήση και φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Στο τέλος απλά φύγαμε και περιφερόμαστε σε όλο το αεροδρόμιο».



Πηγή: Protothema


















