«Η κυρία Ασημακοπούλου είχε μία εξαιρετική διαδρομή. Είχε υπερασπιστεί τα συμφέροντα του έθνους στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όσο λίγοι. Ναι, αυτό που έγινε δεν ήταν σωστό, αλλά αποτελεί ένα σημείο σε μία μεγάλη θετική πορεία. Αυτό το λάθος δεν μπορεί να εξαλείψει μία αναμφίβολα θετική πολιτική διαδρομή», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στη εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας, «με βάση τον Νόμο για τους κατοίκους του εξωτερικού και τον εκλογικό νόμο, οι υποψήφιοι και τα κόμματα έχουν πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία, τον εκλογικό κατάλογο. Δεν έχουν πρόσβαση σε e-mails και κινητά τηλέφωνα. Μία πρόσβαση, η οποία χρησιμοποιήθηκε, κακώς, για λόγους πολιτικής επικοινωνίας. Άμεσα καταλογίστηκαν με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

«Οι έρευνες θα διεξαχθούν. Η έρευνα ανέδειξε τις ευθύνες, οι ευθύνες ανελήφθησαν σε πολιτικό επίπεδο και οδήγησαν σε παραιτήσεις. Όταν γίνεται κάτι κακό, ο Πρωθυπουργός παρεμβαίνει », πρόσθεσε.

Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βορίδης εκτίμησε ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 40 δισ. ευρώ. Όποιος διαφωνεί ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 40 δισ. να πάει στο Γενικό Λογιστήριο».

Αναφερόμενος στον νέο κατώτατο μισθό, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «η έμφαση της προηγούμενης τετραετίας ήταν η μείωση των φόρων, η έμφαση τώρα είναι η αύξηση του εισοδήματος»

Πηγή: Parapolitika.gr