Σάββατο 28.05.2022

Σοβαρές καταγγελίες για bullying σε σχολείο: «Ένα μπουκέτο σ’ έχω, αγάπη μου»

Ειδικότερα, σε ρεπορτάζ του STAR, o πατέρας μιας μαθήτριας κατήγγειλε ότι το παιδί του πέφτει καθημερινά θύμα bullying και μάλιστα έδειξε και σχετικό βίντεο, όπου μια παρέα πέντε κοριτσιών εκφοβίζει άλλους μαθητές με την βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και μία μητέρα, η οποία κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών. Η παρέα αυτή απειλεί τα παιδιά. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στην γωνία του σχολείου να τα δείρουν», λέει η μητέρα.

«Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου»

Τέλος, μία ακόμη μητέρα δίνει στην δημοσιότητα μηνύματα που έχει δεχθεί η κόρη της στο κινητό της. Σε μία συνομιλία που είχε η κόρη της με ένα από τα κορίτσια που κατηγορούνται για bullying φαίνεται ότι της γράφει το εξής: «Ξέρεις ποια είμαι εγώ, ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου».

– Κοπέλα μου, ξέρεις ποια είμαι; Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου

– Κάτσε καλά ρε

– Κοίτα να κάτσεις εσύ καλά για να μην σε πιάσω στα χαστούκια και άσε με εμένα.

Οι γονείς ζητάνε να διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα παιδιά από το σχολείο έτσι ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα bullying.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ