ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ - 02/03/2024 - 4:53 μμ
“Βόμβα” Τεντόγλου: “Αν περάσει η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος, και θα κάνω τριπλούν”

Ξεκάθαρος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε ότι αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα τότε θα σταματήσει το άλμα εις μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν
Τεντόγλου:”Αν περάσει η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος, και θα κάνω τριπλούν”
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου αφού σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ υπογράμμισε ότι αν περάσει η αλλαγή στην βαλβίδα τότε ο ίδιος θα σταματήσει το άλμα εις μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεντόγλου:
“Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν. Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν“.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέμπη: Ενοχλημένοι οι συγγενείς θυμάτων από την κίνηση Καρυστιανού
13.02.2025 - 7:51 μμ
“Γυμνές” απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις οι ελληνικές επιχειρήσεις
13.02.2025 - 2:29 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1:41 μμ