ΕΛΛΑΔΑ - 16/02/2024 - 3:22 μμ
Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο: Στην ανακρίτρια άλλοι δύο κατηγορούμενοι – Πέντε οι προφυλακιστέοι
Για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 38χρονος Πακιστανός
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, με αυτούς τους δύο ολοκληρώνονται οι απολογίες όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.
Πέντε οι προφυλακιστέοι και άλλοι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι
Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα. Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 15χρονη.
Όπως είναι γνωστό, ήδη στη δικογραφία, για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 38χρονος Πακιστανός.
Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες
Αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.
Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.


















