Παρασκευή 27.01.2023

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα – Τι είπε στην απολογία της

Η 29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος, όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Αντώνη Μπιδέρη

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους της στη Βέροια.

Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το κοριτσάκι που γέννησε και σήμερα θα γινόταν ενός έτους.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω…»

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Ο ανακριτής ζήτησε να μάθει, μεταξύ άλλων, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη μορφολογία της περιοχής, σε ποιο σημείο βρέθηκε η 29χρονη με το βρέφος και σε ποιο σημείο ακριβώς το άφησε. Γι’ αυτόν τον λόγο διέταξε να συλλεχθεί κάθε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ