Σάββατο 21.05.2022

Τσάκος: Δωρεάν φοίτηση και για ενήλικες από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα και για ενήλικες που θέλουν γίνουν ναυτικοί θα ξεκινήσει από την επόμενη σχολική χρονιά από το Μη Κερδοσκοπικό Ιδιωτικό Ναυτικό Λύκειο που λειτουργεί στη Χίο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με δαπάνες του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος».

Στόχος του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου είναι να προσελκύσει φιλόδοξους ενήλικες νέους στο ναυτικό επάγγελμα γιατί έχει διαπιστώσει – το έχει επανειλημμένα διατυπώσει δημόσια – ότι “ελληνική ναυτιλία, χωρίς Έλληνες ναυτικούς, δεν μπορεί να υπάρχει”.

Όπως γνωστοποίησε ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, το τμήμα ενηλίκων στο Teens, θα μπορούν να σπουδάσουν δωρεάν και αποφοιτώντας από το Σχολείο, μπορούν από δόκιμοι να φτάσουν στην ανώτερη βαθμίδα, αποκτώντας όλα τα διπλώματα!

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα υπάρχει τμήμα ηλεκτρολόγων – ηλεκτρονικών.

Το κεντρικό σύνθημα που προωθεί ήδη το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» είναι το εξής:

«Γίνε
Πλοίαρχος Α’

Μηχανικός Α’

Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός»

Αφίσα για τη δωρεάν φοίτηση και για ενήλικες από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»
Δωρεάν φοίτηση και για ενήλικες από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Το TEENS αποτελεί το πρώτο Μη Κερδοσκοπικό Ιδιωτικό Ναυτικό Λύκειο της Ευρώπης και από την επόμενη σχολική χρονιά 2022-2023 θα είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Μη κερδοσκοπικό Λύκειο της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ.

Το Maria Tsakos Foundation πρωτοπόρο σε ακόμη μία προσφορά υπέρ της ποιοτικής και σύγχρονης ναυτικής εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ότι ήδη στο «Σπίτι της Μαρίας» που βρίσκεται στα Καρδάμυλα της Χίου φιλοξενεί παιδιά που πηγαίνουν στο Ιδιωτικό Μη Κερδοσκοπικό Λύκειο του Ιδρύματος, στα οποία παρέχει υψηλές συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης.

Πηγή: mononews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ