Τετάρτη 01.12.2021

Τρίκαλα: Ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του ζήτησε να την βλέπει

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 29χρονου κατηγορούμενο στο Live News

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθσεση του 29χρονου αστυνομικού στα Τρίκαλα, που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του.
Ο αστυνομικός ζήτησε ωστόσο, να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, αλλά και να μπορεί να βλέπει το μικρό κορίτσι. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του αστυνομικού μίλησε στον «αέρα» του Live News.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα που κατηγορείται ότι ασέλγησε πάνω στην 4χρονη κόρη του και αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή, ζήτησε νωρίτερα τη Δευτέρα άρση των περιοριστικών μέτρων που του απαγορεύουν την έξοδο από τη χώρα, αλλά και το να βλέπει το παιδί του, παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Άσκησε προσφυγή, προκειμένου να κριθεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών κατά της διάταξης του ανακριτή που του επέβαλλε περιοριστικούς όρους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος, φυσικά, εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία, δηλώνει αθώος, έχει αποδειχτεί ότι είναι αθώος», δήλωσε στο Live News ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος του 29χρονου αστυνομικού.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν έχει κακοποιήσει το παιδί του, με τα όσα του καταλογίζονται από την πρώην σύζυγό του να προκαλούν φρίκη.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κατηγορία. Είμαι αθώος και ποτέ δεν θα έκανα κακό στο παιδί μου. Η οικογένειά μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», είπε ο αστυνομικός.

Ωστόσο, η μητέρα της 4χρονης, μίλησε στο MEGA κι επισήμανε ότι η απόφαση του ανακριτή, δεν αθωώνει τον πρώην σύζυγό της.

Αναλυτικότερα: «Ο ανακριτής επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση, θα υπάρξει δικαστήριο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αθώος, δεν τον έχουν αθωώσει κάπου», είπε.

Για εκείνη το πιο σημαντικό είναι ότι ο 29χρονος θα βλέπει το παιδί, παρουσία ψυχολόγου, απόφαση ωστόσο που μπορεί να ανατραπεί, αν γίνει δεκτό το αίτημα που κατάθεσε για άρση του περιοριστικού μέτρου. Ο ανακριτής επέλεξε όταν θα είναι με το παιδί, να υπάρχει παρουσία παιδοψυχολόγου. Αυτός για εμένα ο όρος είναι ο κυριότερος διότι η ελληνική δικαιοσύνη μου δείχνει ότι προσπαθεί να προστατέψει το παιδί.

Ακόμη, το περιβάλλον του αστυνομικού αισθάνεται δικαιωμένο από την απόφαση του ανακριτή και θεωρεί ότι η κατηγορία εις βάρος του 29χρονου είναι μία πλεκτάνη που έχει αρχίσει να καταρρέει.

«Όσοι έτρεξαν να τον σταυρώσουν, θα λογοδοτήσουν και είναι απογοητευμένος που διέσυραν εκείνον και την οικογένεια του στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η κατηγορία είναι μια πλεκτάνη. Εμπιστεύεται όμως τη δικαιοσύνη και πιστεύει θα δικαιωθεί στο δικαστήριο», σχολίασε το οικογενειακό του περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται πως καταλυτικός παράγοντας στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ήταν η δεύτερη κατάθεση που έδωσε η 4χρονη, παρουσία του ανακριτή και παιδοψυχολόγου.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ