Κυριακή 26.06.2022

Τραγωδία στο Παγκράτι – Γειτόνισσα 36χρονης: «Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι ενώ έπεφτε στο κενό»

Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι – Δεν είναι η πρώτη φόρα που στην πολυκατοικία γυναίκα βρίσκει τραγικό θάνατο

«Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δίπλα από το δικό μας το σπίτι, πριν από 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα» , τα λόγια της γειτόνισσας της 36χρονης, που  βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, συγκλονίζουν. Η κόρη της γειτόνισσας κρατούσε μέχρι το τέλος το χέρι της νεαρής μητέρας και για δευτερόλεπτα κατάφερε η πρώτη να μην φύγει μαζί με την 36χρονη στο κενό.

Η νεαρή γυναίκα είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά της, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από το διπλανό διαμέρισμα.

«Ναι μεν είναι δίπλα δίπλα, αλλά είχε μια ντουλάπα που η απόσταση του, από τη μια βεράντα στην άλλη, ήταν ένα μέτρο. Πώς να πηδήξει;» ανέφερε η γειτόνισσα της άτυχης 36χρονης στο Mega.

Περιγράφει πώς εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν… «Από τη δική μου τη βεράντα, για να πας στην άλλη τη βεράντα, έπρεπε να δρασκελίσεις ένα μέτρο για να βγεις από τη δική μου τη βεράντα, με το ένα πόδι να πας στο άλλο πόδι… μπορεί να πηδήξει μια γυναίκα με φουστάνι και σαγιονέρες; Μπορεί να πηδήξει στο ένα μέτρο;».

Παρά το γεγονός ότι η κόρη της γειτόνισσας, προσπάθησε να την αποτρέψει, η 36χρονη δεν την άκουσε και αναστατωμένη που δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αποφάσισε να πηδήξει.

Τη στιγμή που η 36χρονη πάτησε το πόδι της στο μάρμαρο του μπαλκονιού και προσπάθησε να πατήσει με τα δύο της πόδια για να περάσει το κάγκελο, υποχώρησε κομμάτι της άκρης του τσιμεντένιου μπαλκονιού μαζί με το μάρμαρο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Η κόρη της γειτόνισσας που κρατούσε σφιχτά το χέρι της 36χρονης, τη στιγμή που έπεσε, γλίτωσε από θαύμα, καθώς για κλάσματα δευτερολέπτου κατάφερε να κρατηθεί και να μην την παρασύρει μαζί της η 36χρονης.

«Πώς δεν πήρε το παιδί μου μαζί της…»

«Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στεναχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πώς δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: “Μάνα, μου κράταγε το χέρι… έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε”, μου λέει. “Πως δεν με πήρε μαζί της…”. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή στο γκρεμό» συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που στην πολυκατοικία, κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από χρόνια.

«Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δίπλα, από το δικό μας το σπίτι, πριν από 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Άστα.. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα » τόνισε, ακόμη.

Η 36χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη Νάξο και να συναντήσει τον άντρα της, όταν μπαίνοντας στο αυτοκίνητο συνειδητοποίησε ότι ξέχασε μια τσάντα και γύρισε να την πάρει.

Τραγικές φιγούρες, η θεία της και τα παιδιά της που την περίμεναν στο αμάξι το οποίο ήταν παρκαρισμένο κάτω από την πολυκατοικία, όταν συνέβη το κακό.

Η κηδεία της 36χρονης έγινε το μεσημέρι στη Νάξο, με την οικογένεια της και τους φίλους της, να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν, πώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ