Τρίτη 06.06.2023

Τοποθέτηση Ανδρέα Σπυρόπουλου, Γραμματέα ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την αποστροφή του υποψήφιου της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο

Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, συμμετείχε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, όπου και επέκρινε την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου, για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, πρόεδρο του κόμματος “EAN”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε:

«Θα ξεκινήσω αρχικά με αυτό το οποίο είπε ο κ. Αθανασίου, που χαρακτήρισε τον κ. Κανελλόπουλο δημοκράτη ακόμη και σήμερα. Κύριε Αθανασίου είναι απαράδεκτο να το λέτε αυτό. Τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη. Λειτουργεί όλες αυτές τις ημέρες και αυτό το διάστημα ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Τη μια τον κάνει αρχηγό του κόμματός του. Μόλις καταλαβαίνουν ότι θα καταπέσουν στον Άρειο Πάγο, φεύγει και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με άλλο κόμμα. Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή».

Βίντεο: https://we.tl/t-msreC9O0e2

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ