ΕΛΛΑΔΑ - 13/12/2021 - 12:45 μμ
Το Twitter δίκασε τον Θέμη Γεωργαντά για την ερώτηση που έκανε στον Νίκο Μπάρτζη – «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές»
Η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής στον πρώην παίκτη του Survivor για το «ποια γυναίκα θα σκότωνε» εξόργισε το κοινό
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έπαιξε με τον πρώην παίκτη του Survivor τo «Sex, marry, kill», δίνοντας του τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου, της Ελένης Βουλγαράκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω», απάντησε χιουμοριστικά, απογοητεύοντας το κοινό.
Βάζετε την Μαριέλλα Σαββίδου να μιλήσει για το #metooGR και μετά ρωτάτε τον Μπάρτζη ποια ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ. ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!#afterdark
Υ.Γ: Κι όλα αυτά την ημέρα που θρηνούσαμε για την 16η #γυναικοκτονια— Trash_is_in_the_heart (@Trashisinthehe1) December 11, 2021
Χθες μετρήσαμε την 16η γυναικοκτονία! Η ερώτηση: ποια από τις τρεις γυναίκες θα σκότωνες χτυπά πλέον ευαίσθητες χορδές και καλό θα ήταν να μην γίνεται γιατί πολύ απλά δεν είναι αστεία..! #afterdark pic.twitter.com/PAhlD3LIEJ
— Konstantinos Artsitas (@kartsitas) December 11, 2021
«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, ειναι συνηθισμενη ερωτηση εδώ και πολλά χρόνια, είναι και σε ένα παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα. Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος σε όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο. Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wikipedia και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.


















