Πέμπτη 09.02.2023

Το παρκούρ έστειλε στο νοσοκομείο ανήλικο μαθητή

Ο 15χρονος δεν πάτησε καλά σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του

Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του το ριψοκίνδυνο παρκούρ που έκανε ένας ανήλικος μαθητής μαζί με συνομήλικούς του, πηδώντας από τη μια σκεπή ενός κτιρίου στην άλλη στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας στην βόρεια Εύβοια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ενώ έκανε τις ακροβατικές του προσπάθειες, ο 15χρονος δεν πάτησε καλά σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα στον φωταγωγό μιας πολυκατοικίας, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Οι υπόλοιποι συναθλητές του ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο. Οι διασώστες μετέφεραν τον ανήλικο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του. Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, διενεργεί έρευνα το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Έπεσε στο έδαφος μαζί με την κολώνα!

Τυχερός στάθηκε ένας τεχνικός ο οποίος έκανε εργασίες πάνω σε μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού στο χωριό Κοιλάδα της Λάρισας, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η κολόνα κατέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες και έπεσε μαζί του στο έδαφος!

Ο εργαζόμενος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει για νοσηλεία προληπτικά. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διερευνά τυχόν ευθύνες του εργολάβου για το ατύχημα.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ