Τρίτη 28.06.2022

Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ για τον «κακό Μητσοτάκη»

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις ίδιες χιλιοειπωμένες και χιλιοδοκιμασμένες αντιπολιτευτικές τακτικές. Καθώς έχει σοβαρότατο πρόβλημα έλλειψης συγκεκριμένων και ρεαλιστικών προτάσεων, επιχειρεί να πολώσει το πολιτικό σκηνικό.

 

ΜΕ αφορμή την ένταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επανέφεραν στην ατζέντα το ψευδοαφήγημα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βάλει στο στόχαστρο τους νέους.

ΣΤΗΝ Κουμουνδούρου στηρίζουν, εμμέσως πλην σαφώς, τους μπαχαλάκηδες που γκρεμίζουν την υπό κατασκευή βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ και ζητούν στην ουσία να «επαναλειτουργήσει» μια κατάληψη που κράτησε 34 ολόκληρα χρόνια.

ΤΑ ίδια έλεγαν και καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Πως ο Μητσοτάκης κάνει lockdown για να μη διασκεδάζουν οι νέοι στις πλατείες και στα μπαρ. Πως βάζει ωράριο για να μην ξενυχτάνε. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση «στοχοποιεί τους νέους».

ΒΕΒΑΙΑ, οι πολίτες γελούσαν με όσα άκουγαν. Γι’ αυτό και μέσα σε δύο χρόνια πανδημίας, lockdown και πρωτοφανών καταστάσεων, ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μισή μονάδα στις δημοσκοπήσεις.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ