Παρασκευή 19.07.2024

Το Εργατικό Κέντρο Χίου ευχαριστεί την Καρδιολογική Κλινική του Σκυλιτσείου το

Το Εργατικό Κέντρο Χίου εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες για την εξαιρετική φροντίδα και υποστήριξη που παρείχε το επιτελείο της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου καθώς και ο ιατρός καρδιολόγος Νίκος Παπαγιάννης στον πρόεδρό μας Κώστα Λίνα με την περιπέτεια της υγείας του που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Η επαγγελματικότητα, η ευγένεια και η αφοσίωση που επιδεικνύουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες.
Με την κατάσταση στον τομέα της υγείας να παραμένει απαράδεκτη και το Γενικό νοσοκομείο Χίου να αντιμετωπίζει σοβαρότατες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα οι εργαζόμενοι προσπαθούν καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού αλλά και των επισκεπτών. Με χαμόγελο, υπομονή, επαγγελματισμό, να προσφέρουν στον κάθε ασθενή την απαραίτητη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο Σωματείο Οικοδόμων Χίου για την συνδρομή και την υποστήριξη καθώς και σε κάθε συνάδελφο και μέλος του Εργατικού Κέντρου για το αμέριστο ενδιαφέρον . Σε δύσκολες συγκυρίες και συνθήκες αποδεικνύεται η δύναμη των σωματείων μας και η ανάγκη για συλλογική δράση. Αγωνιζόμαστε για κάθε εργαζόμενο, προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ