Σάββατο 30.09.2023

Την Τρίτη απολογείται ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν – Είχε ηγετικό ρόλο στην επιδρομή των Κροατών

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Έλληνα οπαδό, που συνελήφθη βάσει βιντεοληπτικού υλικού για συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας

hooligan-nf
Την Τρίτη θα βρεθεί ξανά ενώπιον ανακριτή για να απολογηθεί, ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη, μέσω βιντεοληπτικού υλικού, για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το βίντεο που επεξεργάστηκαν οι αρχές, ο 43χρονος φέρεται να είχε οργανωτικό ρόλο και να καθοδηγούσε Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς προς την OPAP Arena.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwr4tttvu49)

Ο οπαδός κατηγορείται μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία. Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Σημαντικά ήταν τα ευρήματα στο σπίτι του στου Γκύζη, στο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, καθώς μεταξύ άλλων είχε δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball, τρία κράνη και ξύλινο στειλιάρι. Το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου θα αναλυθεί για να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ μπορεί να γίνει και ανάκτηση για όσα μπορεί να έχει φροντίσει να σβήσει.

Πηγη αρθρου και φωτογραφίας: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ