Τετάρτη 27.10.2021

Θυμάστε την Αφρούλα του έλεγε τον καιρό με την Πετρούλα; Σήμερα είναι… άλλος άνθρωπος – «Με στιγμάτισε αυτός ο ρόλος»

Αγνώριστη είναι πλέον η… Αφρούλα που έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star μαζί με την Πετρούλα.

Η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της προ λίγων ετών η συγκεκριμένη δουλειά την στιγμάτισε αρνητικά.

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό. Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος ‘Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία’» είχε πει.

Ποια η σχέση της με την Πετρούλα

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αφρούλα

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ