ΕΛΛΑΔΑ - 12/01/2024 - 11:30 πμ
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον σύντροφο της Γεωργίας – Ήταν πατέρας ενός μωρού που πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του
Μία περίεργη υπόθεση, που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ
Μετά την καταγγελία, εισαγγελέας είχε διατάξει να ανοίξει ο τάφος του παιδιού, όταν, όμως, έγινε η εκταφή, το φέρετρο ήταν κενό χωρίς να έχει εξηγηθεί τι συνέβη με τη σορό.
Ακολούθησε αστυνομική και δικαστική έρευνα που τέθηκε στο αρχείο ως προς τις ευθύνες του μαιευτηρίου, με ένα από σενάρια που είχε διακινηθεί τότε, να κάνει λόγο για προσπάθειες διεκδίκησης αποζημίωσης εκ μέρους των γονέων.
Το 2013 είχαν ζητήσει, μάλιστα, να ανοίξει ξανά ο φάκελος καθώς πίστευαν ότι το βρέφος έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών, ενώ είχαν δώσει και DNA για να δουν αν έχουν κάποια σχέση με την μικρή Μαρία, την 4χρονη που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά και αποκαλύφθηκε πως δεν είναι το βιολογικό τέκνο της οικογένειας με την οποία ζούσε.


















