Κυριακή 17.10.2021

Θεοδωρικάκος: Η ΕΛ.ΑΣ. είναι εδώ για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναβίωσης της Χρυσής Αυγής

«Η ΕΛΑΣ είναι εδώ, δραστηριοποιείται με σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναβίωσης της εγκληματικής οργάνωσης» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι καμία «βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών, ο υπουργός τόνισε πως «στα καδρόνια νοσταλγών της Χρυσής Αυγής δεν απαντάς με καδρόνια. Απαιτείται συντεταταγμένη δράση της Πολιτείας, των κομμάτων και της κοινωνίας».

Παράλληλα απέρριψε τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για θύλακες της Χρυσής Αυγής μέσα στην Αστυνομία. Υπογράμμισε πως χρειάζεται εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Παράλληλα παραδέχθηκε υποστελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων και ανακοίνωσε την ενίσχυσή τους με περισσότερους από 1000 αστυνομικούς καθώς και ψηφιοποίηση υπηρεσιών στα ΑΤ προκειμένου να αποδεσμευθούν και να βγουν στους δρόμους χιλιάδες αστυνομικοί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως από 1η Ιανουαρίου καταργείται το γνήσιο της υπογραφής.

Τέλος αναφορικά με τη σύλληψη τρομοκράτη του ISIS στην Αθήνα τόνισε πως η εμπλοκή του είναι πριν από την έλευσή του στην Ελλάδα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ