Για τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου και τα αίτια που πιθανά τον προκάλεσαν, μίλησε ο αδερφός του Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος.

Ο αδερφός του συνετριμμένος μιλώντας στον Alpha, σημειώνει ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος, είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και χρόνια τώρα έπασχε από διαβήτη:

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός. Σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος, μιλώντας στον Alpha.

Και πρόσθεσε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Ήταν συνέχεια στο τρέξιμο. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν… δεν μπορώ να το φανταστώ» συμπλήρωσε

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τον Βασίλη Ντινόπουλο αντίκρυσε νεκρό ο πατέρας του Αργύρης, όταν με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους.

Θεωρείται πιθανό ότι επειδή έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος να υπέστη υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του. Καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, δεν έλαβε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόταν και το επεισόδιο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Οι φίλοι του και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετούν τον Βασίλη

Οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Ντινόπουλου, θα τον αποχαιρετήσουν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 5 Μαίου.

Με αναρτήσεις τους στα social media οι φίλοι του όπως και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, αποχαιρετούν με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο:

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινόπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers. “Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα” Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021.
Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Πηγή: cnn.gr