ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - 14/09/2024 - 1:28 μμ
Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης επανέλαβε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το άλμα εις μήκος σε περίπτωση που περάσουν οι αλλαγές της World Athletics
Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες στην κρύα βραδιά της βελγικής πρωτεύουσας. Στο τέλος ο δις ολυμπιονίκης δήλωσε ξανά πως «αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αφήσω το μήκος».
Αναλυτικά η δήλωση Τεντόγλου από τις Βρυξέλλες: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.
Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος»
Πηγή: protothema, gazzetta.gr


















