Πέμπτη 11.08.2022

Τάκης Θεοδωρικάκος: Διπλασιάσαμε τους αστυνομικούς στα αεροδρόμια και τις πύλες εισόδου της χώρας

Η Ελλάδα πλέον «δεν είναι μόνο ελκυστικός, αλλά και ασφαλής τουριστικός προορισμός» επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Κανέλλου, του Προϊσταμένου Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγου Δημήτρη Μάλλιου και 21 Αστυνομικών Διευθυντών. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια και τις πύλες εισόδου της χώρας.

thedore41
theodroe781

Όπως επισημάνθηκε από Αστυνομικούς Διευθυντές, οι αφίξεις σε κάποιες περιοχές είναι αυξημένες ακόμη και σε σχέση με το 2019, πριν δηλαδή επιβληθούν τα μέτρα μετακίνησης λόγω της πανδημίας. Χαρακτηριστικό είναι πως, μόνο την 1η Αυγούστου, εισήλθαν στη χώρα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πάνω από 96.000 επιβάτες.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ