Σάββατο 01.10.2022

Τα λείψανα δύο παιδιών βρέθηκαν σε βαλίτσες σε σπίτι μετά από δημοπρασία

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Νέα Ζηλανδία μετά τον εντοπισμό λειψάνων σε σπίτι που πουλήθηκε σε δημοπρασία

Τα λείψανα δύο μικρών παιδιών εντοπίστηκαν σε βαλίτσες που πωλήθηκαν σε πλειστηριασμό σε αποθήκη του Όκλαντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Τοφιλάου Φααμανούια Βααελούα, τα πτώματα πιθανόν να βρίσκονταν στις βαλίτσες εδώ και χρόνια, ενώ τα θύματα φέρονται να είναι μεταξύ πέντε και δέκα ετών.

Oι μέχρι τώρα πληροφορίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, είναι ότι τα λείψανα βρέθηκαν μέσα σε μία βαλίτσα που είχε αγοράσει παλαιότερα μια ανυποψίαστη οικογένεια και οι αστυνομικοί με την ανακάλυψή της ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Τι ερευνά η Αστυνομία

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα λείψανα και δεν πιστεύει ότι η οικογένεια που είχε αγοράσει την βαλίτσα εμπλέκεται στο περιστατικό.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ασχολείται με την περίεργη υπόθεση δεν σχολίασε με λεπτομέρειες, περιορίστηκε μόνο στο να αναφέρει ότι η νεκροψία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Εκτιμούμε ότι υπάρχει σημαντικό δημόσιο ενδιαφέρον για το τι συνέβη, ωστόσο, δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, υπάρχουν ακόμη αρκετές έρευνες που πρέπει να διεξαχθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε «προτεραιότητα για την αστυνομία είναι να επιβεβαιωθεί η ταυτοποίηση του θανόντος, ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε τις πλήρεις συνθήκες πίσω από το έγκλημα. Δεδομένης της φύσης της ανακάλυψης, αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο».

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ