Κυριακή 02.04.2023

ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για ήττα άνω των 3 μονάδων της ΝΔ και εκλογές τον… Αύγουστο – Τι λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Παράλληλα οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι η απομάκρυνση του κυβερνώντος κόμματος από το ψυχολογικό ποσοστό του 30%, οδηγεί τα στελέχη του στην αναζήτησή εναλλακτικών λύσεων προκειμένου να αντιμετωπίζουν την δημοσκοπική φθορά

Στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν την ΝΔ να χάνει από 3,5% έως 7,5% επικεντρώνονται τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές.

«Τα περιμένουμε όλα από το Μαξίμου», λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντασ τα σενάρια που διαρρέουν «γαλάζιοι» παράγοντες, για πλήρη εξάντληση της τετραετίας.

Τα σενάρια αυτά θέλουν την πρώτη κάλπη θα στηθεί …στις 6 Αυγούστου και η δεύτερη στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφού θα μεσολαβήσουν οι 6-9 ημέρες των διερευνητικών εντολών.

«Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, τουλάχιστον στην πρόσφατη πολιτική ιστορία, δεν πιστεύουμε ότι θα θελήσει να πρωτοτυπήσει επ΄αυτού ο κ.Μητσοτάκης» λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προσθέτοντας ωστόσο ότι η «κυβερνητική απελπισία» μπορεί να οδηγηθεί σε περίεργα μονοπάτια.

Παράλληλα οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι η απομάκρυνση του κυβερνώντος κόμματος από το ψυχολογικό ποσοστό του 30%, οδηγεί τα στελέχη του στην αναζήτησή εναλλακτικών λύσεων προκειμένου να αντιμετωπίζουν την δημοσκοπική φθορά. Πολύ περισσότερο δε από την στιγμή που όλοι παραδέχονται ότι πλέον το διακύβευμα της αυτοδυναμίασ μοιάζει με μακρινό όνειρο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μελετούν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ιδιαίτερα τα ποιοτικά στοιχεία καθώς στις περισσότερες από αυτές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να μην μπαίνει στο κάδρο των ευθυνών .

«Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το ”όλοι φταίμε”», λένε οι συνεργάτες του Αλέξη ΤσίπραΚαι προσθέτουν: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος πια να αλλάξει εκ νέου στρατηγική. Να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη. Και να σταματήσει επιτέλους να κρύβει τους τέσσερις υπουργούς που διοίκησαν τα 4 τελευταία χρόνια το υπουργείο υποδομών. Και ιδίως τον κ. Καραμανλή που θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά επιθυμεί να κριθεί κρυπτόμενος από τον ελληνικό λαό και από τις ευθύνες που τον βαραίνουν».

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ