Κυριακή 24.09.2023

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντάρτικο» Πολάκη για την επιλογή Ζαχαριάδη στην Αθήνα

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί την υποψηφιότητα του Νίκου Ζαχαριάδη προεξοφλώντας ότι θα αποδειχθεί επιλογή ήττας στο δήμο Αθηναίων και εξηγεί ότι απείχε από τη ψηφοφορία

Ευθείες βολές κατά της… νέας πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε να στηρίξει την επιλογή Ζαχαριάδη στον δήμο της Αθήνας εκτοξεύει ο Παύλος Πολάκης.

Λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του οργάνου που αποφάσισε για τα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε το… αντάρτικο χαρακτηρίζοντας μέγα λάθος την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας η οποία σημειωτέον ελήφθη με διαδοχικές ψηφοφορίες.

Στην ανάρτησή του σημειώνει ότι ο ίδιος υποστήριξε την υποψηφιότητα του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Νίκου Παππά, για τον Δήμο Αθηναίων και επισημαίνει ότι επειδή αυτή η πρόταση δεν πέρασε στον β’ γύρο… απείχε από την επόμενη ψηφοφορία!.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες:
Χθες στη συνεδριαση της Πολιτικής γραμματειας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθηνας του Νικου Παππα ,η οποια απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματειας …..
Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση ,στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας !
Δεν είναι στραβός ο γυαλος….Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που καποιοι ωθούν !!
Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακικη Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!
Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ,με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!(Όπως αυτα που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)
Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά»,τα «συμπεριληπτικα» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικα!!
….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας ειναι ανοιχτός)

polakis_pappas

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ