Άγριο επεισόδιο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα, με πρωταγωνιστές την Εύη Βατίδου και ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού μοντέλου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, η 46χρονη ακολούθησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα. Κρατείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, «την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Στις 03.45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της 57χρονης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».