Παρασκευή 19.07.2024

Συνελήφθη η 43χρονη ασκούμενη μετά από μήνυση του γνωστού ποινικολόγου επειδή έδειξε προσωπικά τους μηνύματα

Ο γνωστός ποινικολόγος υπέβαλε μήνυση εις βάρος της για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος, που τις προηγούμενες μέρες κατήγγειλε γνωστό ποινικολόγο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 43χρονη δικηγόρος συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ο γνωστός ποινικολόγος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων αφορά στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 43χρονη με τον γνωστό δικηγόρο και τα οποία η ίδια παρουσίασε κατά την πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN.

Ειδικότερα, η 43χρονη είχε αναφέρει για τον γνωστό ποινικολόγο: «Υπήρχε γκρίνια γιατί δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε επικοινωνήσει ότι θα πάμε στο γήπεδο. Αφού έχω διαμαρτυρηθεί ότι μόνο τον εαυτό του σκέφτεται, έρχεται με παίρνει από το σπίτι μου και πάμε στον αγώνα. Σχεδόν δεν μιλιόμασταν! Φεύγουμε από τον πρώτο αγώνα και πάμε στον δεύτερο. Προσπαθώ να του εξηγήσω τι δεν πάει σωστά στην επαγγελματική σχέση.

Αφού του εξηγώ ότι έχω καταλήξει ένα δουλάκι, μου λέει “είσαι η μεγαλύτερη που υπάρχει. Που ήσουν ένα δικηγορικό τίποτα και σε τίμησα”. Οπότε ευθαρσώς του είπα “δεν σε χάλασε κιόλας”. Σηκώνει το χέρι του, με κοπανάει κανονικότατα. Κάποια στιγμή φτάνουμε στο γήπεδο αφού είχα κοπανηθεί αρκετές φορές. Τρώω ξύλο κανονικότατα, δεν αντιδράω καθόλου. Λόγω ηλικίας το υπομένω στωικά. Αν κάνω το λάθος και τον ακουμπήσω θα βρεθώ άσχημα μπλεγμένη. Παρκάρει το αυτοκίνητο, μου κοπανάει κανά δυο ακόμη και με τραβάει από την αριστερή πλευρά της κεφαλής μου. Πηγαίνει κοντοστέκεται σε ένα παγκάκι, ειδοποιεί κάποιον πιθανότατα τον αδερφό του. Η δε νύφη του δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα.

Μετά σηκώνω το τηλέφωνό μου να καλέσω αστυνομία. Και σηκώνεται και φεύγει κυρίως. Έρχεται η αστυνομία, βγαίνει ο αδερφός του έξω, προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο της αστυνομίας. Με έκανε ρεζίλι κι άλλο στον κόσμο. Καταγράφει η αστυνομία το συμβάν, ο αστυνομικός παρατηρεί ότι έχω μώλωπες και περιμένουμε να έρθει το περιπολικό. Πηγαίναμε αρχικά στο τοπικό τμήμα που δεν υπάρχει αρμόδιος να γίνει η διαδικασία. Μεταφερόμαστε στο ΑΤ του Πειραιά. Δεν υπήρχε δυνατότητα να με εξετάσει ο ιατροδικαστής. Πηγαίνω την επόμενη ημέρα και εξετάζομαι κανονικά που συνέταξε και το πόρισμα».

Η 43χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Τρίτη.

πηγή protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ