Σάββατο 24.09.2022

Συνελήφθη 62χρονος για παιδική πορνογραφία και ασέλγεια σε ανηλίκους

Χειροπέδες σε έναν 62χρονο από την Καλαμάτα για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και άλλες σχετικές κατηγορίες. Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, ο 62χρονος από την Καλαμάτα ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία,  και σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Τον 62χρονο συνέλαβαν σε περιοχή της Αττικής αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας. Πριν από τη σύλληψη προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαουστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή: Newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ