Κυριακή 27.11.2022

Συγκλονίζει γυναίκα που την βίαζε ο πατέρας της από τα 7 της – «Είναι κάτι που σε κομματιάζει»

Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος» συγκλόνισε με τα λόγια της η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρας της

Τη φρίκη του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης, με θύτη τον ίδιο της τον πατέρα βίωσε στα 7 της μια γυναίκα η οποία περιέγραψε τα όσα έζησε με αφορμή της υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μέχρι τα 12 της χρόνια επέμενε τις νοσηρές και αισχρές πράξεις του μπαμπά της. Ο λόγος για την Ιφιγένεια η οποία, μιλώντας στην εκπομπή T-Live αναφέρθηκε τόσο για τη δική της κακοποίηση όσο και για όλα όσα συνέβησαν στο 12χρονο κορίτσι.

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά» ανέφερε αρχικά η Ιφιγένεια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος» συγκλόνισε με τα λόγια της.

«Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή.

Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν» τόνισε η Ιφιγένεια για τη σεξουαλική κακοποίησή της.

«Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά» εξομολογήθηκε.

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ