Δευτέρα 08.08.2022

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Χίου_Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Χίου για τους

Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και ιδιαίτερα στα παιδιά του νησιού μας, τα Χιωτάκια μας, που ακόμα μία χρονιά διέπρεψαν! Ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο ξεκινά και οι ευχές όλων μας είναι κοντά στους νέους φοιτητές! Καλή σταδιοδρομία με υγεία, δύναμη, έμπνευση και νέους, δημιουργικούς στόχους!

 

Συγχαρητήρια, επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των παιδιών, ιδίως εν τω μέσω των αντίξοων συνθηκών που επέφερε η πανδημία.

 

Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε και τους συμμετέχοντες στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε αυτά τα παιδιά με πολλή αγάπη θα ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα ότι ο αγώνας για την προκοπή και την πρόοδο δε σταματά, αλλά οφείλουμε να προσπαθούμε αδιάκοπα για την επίτευξη των στόχων μας. Είναι, εξάλλου, βέβαιο ότι οι ευκαιρίες είναι πάντα παρούσες για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ