Δευτέρα 24.06.2024

Συγχαρητήρια Δημάρχου στο Χιώτη Αθλητή Καλαθοσφαίρισης, Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου

 

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με το Χιώτη Αθλητή Καλαθοσφαίρισης, Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου, ο οποίος πλέον είναι μέλος της Εθνικής Παμπαίδων, με καταγεγραμμένη -παρά το νεαρό της ηλικίας του- μία σημαντική πορεία στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Χιώτης αθλητής ενημέρωσε το Δήμαρχο για την πρόσφατη συμμετοχή του στο «Τουρνουά Φιλίας» που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη τον Ιούλιο, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ ανάμεσα σε πολύ δυνατές ομάδες όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Παράλληλα, έγινε λόγος και για τη μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου θα αγωνίζεται στα τμήματα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών Γ’ Εθνικής (θυγατρική), ενώ από την επόμενη χρονιά ενδέχεται να είναι και μέλος της μεγάλης ανδρικής ομάδας του Άρη.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε από καρδιάς συγχαρητήρια στον αθλητή μας καθώς και στην ομάδα του ΒΑΟΛ που τον ανέδειξε. Παράλληλα, θερμά είναι και τα συγχαρητήρια προς τους προπονητές αλλά και την οικογένεια του Χρυσόστομου, ενώ πολλές και θερμές οι ευχές για τη συνέχεια της πορείας του που αναμένεται γεμάτη επιτυχίες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ