ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΧΙΟΣ - 06/01/2023 - 1:00 μμ
Στον εορτασμό του καθαγιασμού των υδάτων ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, και Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης
την Ιερά Μητρόπολη της Χίου παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (06/01) ο Βουλευτής Χίου και Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, για τη Θεία Λειτουργία του εορτασμού των Θεοφανίων, χοροστατούντος Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου.
Ο κ. Μηταράκης, στη συνέχεια έδωσε το «παρών» και στον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Χίου, όπου πραγματοποιήθηκε φυσικά και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού, με δεκάδες Χιώτες να λαμβάνουν μέρος.
Ο Υπουργός αντάλλαξε ευχές με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες, ανάμεσά τους φυσικά και ο Δήμαρχος του νησιού, Σταμάτης Κάρμαντζης, αλλά και με το συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.
Τέλος, ο κ. Μηταράκης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και ένα δημιουργικό νέο έτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φοιτητές της Φιλοσοφικής Αθηνών στον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών
20.07.2026 - 11:18 πμ
ο κέντημα του Μαστιχόδενδρου (Βίντεο & Φώτο)
20.07.2026 - 11:14 πμ
Παρακαλοῦνται οἱ φιλέορτοι καί φιλάγιοι Χριστιανοί ὃπως προσέλθουν εἰς συμπροσευχή
18.07.2026 - 11:14 πμ


















