Κυριακή 24.09.2023

Στη Χίο, 𝝘𝝟𝝞𝝖𝝠𝝖𝝨

Με προσωπική επιμονή, όραμα, πάθος, κοινή λογική και συλλογική δουλειά ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει, να προοδεύσει, να πάει 𝝡𝝥𝝦𝝤𝝨𝝩𝝖. Ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Με πίστη, πολλή δουλειά και μετρημένες υποσχέσεις.

Με αυτές τις αρχές ως πυξίδα αποδέχθηκα την πρόταση του 𝝖𝝠𝝟𝝞𝝗𝝞𝝖𝝙𝝜 𝝨𝝩𝝚𝝫𝝖𝝢𝝜 και θα είμαι για πρώτη φορά 𝝪𝝥𝝤𝝭𝝜𝝫𝝞𝝤𝝨 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝤𝝨 𝝨𝝪𝝡𝝗𝝤𝝪𝝠𝝤𝝨 𝝬𝝞𝝤𝝪 (Χίος, Ψαρά και Οινούσσες).

Ζητώ την στήριξή σας για να υπηρετήσω το κοινό καλό. Να συμπορευτούμε μαζί στη 𝝢𝝚𝝖 𝝚𝝥𝝤𝝬𝝜 που ανοίγει για την Ελλάδα.

Ζητώ την στήριξή σας, γιατί σε αυτές τις εκλογές, υπάρχει μια 𝝢𝝚𝝖 𝝚𝝥𝝞𝝠𝝤𝝘𝝜!

Στη Χίο, 𝝘𝝟𝝞𝝖𝝠𝝖𝝨!

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Γκιάλας;

Μάθε για εμένα

Μέσα από τη δουλειά μου, τις σπουδές μου και την πορεία μου, μέχρι σήμερα, έμαθα πολλά. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι αυτό που μου δίδαξε ο παππούς μου, Κώστας Γκιάλας. Να μην τα παρατάς ποτέ.

Με δυο κουβέντες.

Γεννήθηκα το 1996 και μεγάλωσα σε μια καθαρά Χιώτικη οικογένεια, που με έμαθε να αγαπώ τον τόπο μας, τους ανθρώπους και τις παραδόσεις μας… Έντονες είναι οι στιγμές που έχω ζήσει στα Μεστά, στην Ελάτα και την Χώρα.

Έλαβα το Πτυχίο της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Βιοηθικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης. Πραγματοποιώ Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στη Χίο και πραγματοποίησα το Αγροτικό μου, στο Ιατρείο της Βολισσού. Σήμερα, εργάζομαι ως Ιατρός στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Διετέλεσα Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και δραστηριοποιήθηκα έντονα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διατελώντας μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πατρών για 3 έτη.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ρεαλιστής και σύγχρονος και πάντα με το βλέμμα στη Χίο μας.

Αναλυτικά.

Γεννήθηκα το 1996 και μεγάλωσα σε μια καθαρά Χιώτικη οικογένεια… Έντονες είναι οι αναμνήσεις μου από τα καλοκαίρια στα Μεστά, την Ελάτα και τον Κάμπο.

Η οικογένειά μου δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Ο παππούς μου, Κώστας Γκιάλας, ήταν ένας χαρισματικός και προοδευτικός άνθρωπος με πάθος και απέραντη αγάπη για τη Χίο μας. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και Διευθυντικό Στέλεχος και Πρόεδρος των Ξενοδοχείων Χανδρής. Η γιαγιά μου, Αλεξάνδρα Γκιάλα, με καταγωγή από τον Βροντάδο, ήταν η κλασσική Χιώτισσα γιαγιά!​

Ο πατέρας μου, Γιάννης Γκιάλας, είναι Χειρουργός Ουρολόγος, με πολυετή κλινική εμπειρία σε Νοσοκομεία της Αθήνας και του εξωτερικού. Η μητέρα μου Ελένη Κλωκίδου, μεγαλωμένη στη Χίο, έχει εργαστεί ως Κοινωνιολόγος σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στη Χίο και για 25 και πλέον χρόνια ως Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής στην Αθήνα, κόρη του αείμνηστου Κώστα Κλωκίδη.

Η οικογένεια μου, πάντα με έμαθε να σέβομαι τους προγόνους μου, που έδωσαν τη ζωή του για την Ελλάδα, όπως ο Ήρωας Λοχαγός Γεώργιος Γκιάλας, με έμαθε να διαβάζω την αλήθεια στα ποιήματα του Χριστιανού ποιητή Αλέξανδρου Γκιάλα ή Γ. Βερίτη, να μαθαίνω από την ανδρεία του Στρατηγού Μιχαήλ Γκιάλα και να έχω ως οδηγό την προσφορά στον άνθρωπο όπως μας δίδαξε η Καθηγήτρια Ιατρικής Μαρία Γκιάλα.

Η Ιατρική είναι μια σχολή που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και καθορίζει για πάντα τη ζωή σου. 

Από το πρώτο έτος όμως κατάλαβα ότι τα προβλήματα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι πάρα πολλά. Καταλήψεις, καταστροφές, αδιαφορία.

Έγινα μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας και δραστηριοποιήθηκα πολιτικά όλα τα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής.

Το 2015, εκλέγομαι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και ένα χρόνο αργότερα εκλέγομαι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επανεκλέγομαι Πρόεδρος το 2017, το 2018, ο μόνος πρόεδρος με τόσο μεγάλη διάρκεια θητείας σε όλο το Πανεπιστήμιο Πατρών.​

Διετέλεσα Εκπρόσωπος των Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2016 έως και το 2020.​

Διετέλεσα Υπεύθυνος για τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών και Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού στη Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην πόλη της Πάτρας.

Μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες του 12ου τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, εκλέγομαι Μέλος στην Κεντρική Επιτροπή, όντας ο μόνος Χιώτης στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της ΟΝΝΕΔ.

Τον Οκτώβριο του 2020, ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και δίνω τον Όρκο του Ιπποκράτη. ​

Τοποθετούμε στο 96 Τάγμα Υγειονομικού Εθνοφυλακής (96 ΤΥΕΘ) της Χίου, που εδρεύει στο Στρατόπεδο “Λοχαγού Γεωργίου Γκιάλα”, όπου και υπηρετώ έως το τέλος της θητείας μου, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου ως Ιατρός του ΣΤ.ΕΠ., ως Ιατρός Εφημερίας της 96 ΑΔΤΕ και καλύπτοντας υγειονομικά το Φυλάκιο “ΠΑΝΑΓΙΑ” των Οινουσσών.

Συμμετείχα στη διοργάνωση 2 Εθελοντικών Αιμοδοσιών και ως διδάσκων σε Σχολεία Πρώτων Βοηθειών και Πρώτων Βοηθειών σε πεδίο μάχης.

Διορίζομαι ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου (Αγροτικός Ιατρός) στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Βολισσού.

Παράλληλα, συμμετείχα σε εφημερίες του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο”, στον Χειρουργικό Τομέα και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Διορίζομαι από το Υπουργείο Υγείας, ως Ειδικευόμενος Ιατρός Γενικής Χειρουργικής (για την απόκτηση του τίτλου Ειδικότητας στην Ουρολογία) στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ολοκληρώνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Βιοηθική από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων και την παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας για τα “Έντυπα Ενημερωμένης Συγκατάθεσης στην Ουρολογία”.

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφασίζει μετά από σχετική αίτησή μου, την έναρξη εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής και με κατατάσσει στους Υποψήφιους Διδάκτορες της.

Παράλληλα, γίνομαι δεκτός στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Social Media 

https://www.facebook.com/kgkialas

 

 https://instagram.com/kgkialas

Ιστοσελίδα: www.kgkialas.gr

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ