Δευτέρα 24.06.2024

Στέφανος Τζουμάκας μετά την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ: Θα έχει κλείσει τον κύκλο του ως τις Ευρωεκλογές

Ακέφαλο το κόμμα – «Δεν κάνει ο άνθρωπος» είπε για τον Κασσελάκη – Διαβάστε την επιστολή-ομιλία αποχώρησης

Αιχμηρή ήταν η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα στους δημοσιογράφους μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, δεν είναι της τρέχουσας περιόδου. Στα μέρη μου λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ηγεσία μετά την αποχώηση Τσίπρα, πηγαίνει από πολιτική ηττα σε πολιτική ήττα. Μέχρι τις Ευρωεκλογές θα έχει κλείσει ο πολιτικός κύκλος, να μην πω νωρίτερα» είπε αρχικά ο κ. Τζουμάκας.

«Ορισμένοι θρασύτατοι δεν έχουν όρια και μίλησαν με διατυπώσεις απαράδεκτες που μπορούμε να αντιστρέψουμε. Ποιοι έφεραν μαθήματα από την Golddman Sachs; Ποιοι παραδέχονται ότι έχουν πάρει χρήματα από τον τζόγο του χρηματιστήριου και δεν χρειάζεται να δουλέψουν ξανά;» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος κάλεσε κάθε στέλεχος, κάθε βουλευτή, κάθε μελος της ΚΕ κάθε μέλος νομαρχιακής επιτροπής να αναλάβει την ευθύνη του.

«Για να βρεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανθρώπους με προσωπικές επιδιώξεις είναι γεμάτος ο τοπος» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι στην Πολιτική Γραμματεία έθεσε θέμα ηγεσίας καθώς, όπως είιπε «δεν κάνει ο άνθρωπος, μας πάει συνεχώς σε ήττες».

Δείτε την επιστολή-ομιλία αποχώρησης του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

tzoumakas-1
tzoumakas-2
tzoumakas-3
tzoumakas-4
tzoumakas-5
tzoumaka-6
tzoumakas-7
tzoumakas-8
tzoumakas-9

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ