Τρίτη 12.05.2026

Σωτηρία Μπέλλου: Η αποκάλυψη του Νικήτα Κακλαμάνη για τα τελευταία χρόνια της ζωής της

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και τον Γιώργο Κουβαρά, αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία η σπουδαία ερμηνεύτρια Σωτηρία Μπέλλου βίωνε τα τελευταία χρόνια της ζωής, «χτυπημένη» από τον καρκίνο.

«Της άφηνα 200 δραχμές στο νοσοκομείο και μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω: “Ο κύριος Κακλαμάνης;”. Λέω “μάλιστα”. Μου λένε: “Λέγομαι τάδε, είμαι η προϊσταμένη του ορόφου που νοσηλεύεται η κυρία Σωτηρία Μπέλλου”. Εγώ περίμενα ότι θα μου πουν ότι πέθανε, γιατί είχα αφήσει το τηλέφωνό μου να με ειδοποιήσουν. “Όχι, κύριε Κακλαμάνη, δεν σας πήρα για αυτό”, μου λένε. “Σας παρακαλώ, μην της ξαναφήσετε λεφτά”. Ε, λέω σιγά, είναι για να πάρει κάτι αν δεν της αρέσει το φαγητό», διηγήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Συνεχίζοντας την εξιστόρησή του, είπε πως η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής του μετέφερε πως «δεν της λείπει τίποτα. Την αγαπάμε τόσο που την περιποιούμαστε εμείς, αλλά σας παρακαλώ μην της ξαναφήσετε λεφτά»., «Ρώτησα: “Μπορείτε να μου πείτε γιατί;”. Και μου λέει: “Κάθε βράδυ, κύριε Κακλαμάνη, μου διαλύει τον όροφο. Παίρνει τα λεφτά που της αφήσατε, γυρνάει όλους τους θαλάμους, βρίσκει άλλους επιρρεπείς και τρελαίνεται στο μπαρμπούτι μέχρι το πρωί”».

24:45

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ