Παρασκευή 24.03.2023

SKY express – TEXAN: Στο πλευρό της φοιτητικής και σπουδαστικής κοινότητας της χώρας με τη δωρεάν διάθεση ενός αεροπλάνου

Όσον αφορά τη διαδικασία κρατήσεων, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στις ιστοσελίδες των εταιρειών

Η SKY express σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση προχωρούν σε μία ουσιαστική κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης με στόχο να σταθούν δίπλα στη νέα γενιά της χώρας και εξασφαλίζουν άμεσα ένα από τα αεροπλάνα του στόλου της SKY express για δωρεάν μετακινήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, με βασική προτεραιότητα η φοιτητική και σπουδαστική κοινότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων στις αντίστοιχες σχολές, αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της, προστίθεται στο πτητικό πρόγραμμα της SKY express κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για φοιτητές και σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κατ’ αρχάς, από τις 10 έως και τις 31 Μαρτίου.

Ο κ. Ιωάννης Γρύλος, πρόεδρος του Ομίλου IOGR, μέλος του οποίου είναι η SKY express, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η οικογένεια της SKY express αποδεικνύουμε ότι αφουγκραζόμαστε διαρκώς τις ανάγκες των νέων μας και των οικογενειών τους και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τρόπο άμεσο και πρακτικό. Ελπίδα μας μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να συμβάλουμε από την πλευρά μας ώστε όχι μόνο να διευκολύνουμε τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και να της εμπνεύσουμε όραμα και αισιοδοξία για να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, χαράσσοντας τη δική της πορεία».

sky-express__2_

Ο δρ Παναγιώτης Μούργος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΤΕΧΑΝ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, συμβάλλουμε στην έμπρακτη στήριξη των φοιτητριών και των φοιτητών, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι τις σπουδές τους, αλλά και να διατηρήσουν τους οικογενειακούς δεσμούς τους, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Ως Όμιλος ΤΕΧΑΝ εφαρμόζουμε πάντοτε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και ενισχύουν σημαντικούς κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους στη χώρα μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε δωρεάν εισιτήριο περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 8 kg, μία παραδοτέα αποσκευή 23 kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.

Όσον αφορά τη διαδικασία κρατήσεων, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στις ιστοσελίδες των εταιρειών www.skyexpress.com και www.recycling-center.gr.

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 24 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.ά.

Τα τελευταία δύο χρόνια προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στον χώρο των αερομεταφορών. Με την προσθήκη εντός του 2023 δύο AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express πρόκειται να απαριθμεί 23 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να διαθέτει το νεότερο και πιο «πράσινο» στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Σχετικά με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση

Ο Όμιλος ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση αποτελεί τον ηγέτη στον τομέα της κατασκευής και λειτουργίας αυ-τόματων υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων ανακύκλωσης. Σε συνεργασία με τον αμερικανικό Οίκο Envipco, ο Όμιλος ΤΕΧΑΝ έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα την 1η μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύ-κλωσης εκτός των συνόρων των ΗΠΑ. Η ΤΕΧΑΝ αναπτύσσει σημαντική κοινωνική δράση και εφαρμόζει το μονα-δικό και καινοτόμο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και δωρίζει €1.000.000 για να ενισχύσει σημαντικές δράσεις για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία, με τίτλο «Εμείς δωρίΖΟΥΜΕ €1.000.000, Εσύ αποφασίΖΕΙΣ πού θα το μοιράσεις».

W: http://www.recycling-center.gr

FB: https://www.facebook.com/texansa

IG: https://www.instagram.com/texan.anakiklosi/

LI: https://www.linkedin.com/company/texan-sa/

*Ο όμιλος των Παραπολιτικών στηρίζει την κοινωνική προσφορά της Sky express – Texan

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ