Τρίτη 31.01.2023

Σάμος – Κώστας Μουτζούρης: Δήλωσε πανέτοιμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Πανέτοιμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Σάμου, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης ανακοινώνοντας δύο νέες υποψηφιότητες του κ. Ελισαίου Μαυρατζώτη και Γιάννη Καλτάκη. Στον συνδυασμό του ¨ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”.

Ο κ. Μουτζούρης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία των έργων που εκτελούνται όπως την παρακαμπτήριο του Πυθαγορείου, το αλιευτικό του Ηραίου αλλά και την περιμετρική Βαθεός για την οποία είναι σε εξέλιξη και γεωτεχνική μελέτη ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το έργο με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

Αναφορικά με το έργο της εθνικής οδού Βαθύ- Καρλόβασι στα Αυλάκια αναφέρθηκε ότι ο εργολάβος κάνει χρήση του νόμου για παράταση εξαμήνου της ολοκλήρωσης του ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πανουράκης είπε ότι αναλαμβάνει όλη την ευθύνη της καθυστέρησης και ζητά συγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία.

Επίσης ο κ. Πανουράκης αναφέρθηκε σε έργα ύψους 14 εκ. ευρώ που έχουν ολοκληρωθεί ενώ άλλα έργα προυπολογισμού 10 εκ. ευρώβρίσκονται σε φάση δημοπράτησης η υλοποίησης. Συγκεκριμένα για το Λιμάνι Κοκκαρίου ανέφερε ότι εκτός από το 1 εκ. ευρώ εξασφαλίστηκε άλλο ένα εκατομμύριο από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ακόμη ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι θα ξεκινήσει το έργο του αλιευτικού καταφυγίου Αγίας Παρασκευής.

Τέλος ο κ. Μουτζούρης είπε ότι το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο στις 30 Ιανουαρίου και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η λειτουργία του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ