Σάββατο 30.09.2023

Σάλος με Βρετανή που πήγε για πλαστική στην Τουρκία και της έβαλαν… ανάποδα το στήθος – Η σοκαριστική ιστορία της Σαμάνθας

Η περιπέτειά της δημοσιοποιείται από τη ”The Sun” την ώρα που έχει ήδη προκληθεί σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας»

Την σοκαριστική περιπέτεια που έζησε στην Τουρκία όταν αποφάσισε να πάει να κάνει πλαστική στήθους διηγήθηκε στη ”The Sun μια Βρετανή από το Γουρσέστερ.

Η Σαμάνθα Κέι, στα 53 της, μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, αποφάσισε να προχωρήσει σε πλαστική, τόσο στο στήθος της, όσο και στα χέρια της.

Η 53χρονη αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το κόστος των πλαστικών και τους γιατρούς και μετά από έρευνα κατέληξε να πάει στην Τουρκία, όπου η τιμή για τις δύο αυτές πλαστικές ήταν η μισή σε σχέση με τη Βρετανία. Το αποτέλεσμα όμως ήταν σοκαριστικό, καθώς οι χειρουργοί στην επέμβαση τα έκαναν πραγματικά μαντάρα και η ίδια εν τέλει αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική επέμβαση στη Βρετανία.

Η περιπέτειά της δημοσιοποιείται από τη βρετανική εφημερίδα την ώρα που έχει ήδη προκληθεί σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας».

«Ποτέ δεν είχα τεράστιο στήθος, αλλά ήμουν ευχαριστημένη με το cup Β. Μετά την απώλεια βάρους, όμως, είχα καταλήξει με μια σακούλα δέρματος», διηγείται η Σαμάνθα προσθέτοντας «Ήταν πολύ αμήχανο και έτσι εξέτασα το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης. Μισούσα επίσης τις μασχάλες μου και ήθελα να τις μαζέψω».

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμήΞόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποια ρίσκο», αναφέρει η ίδια.

«Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει. Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση», δηλώνει.

Σημειώνεται ότι το πακέτο της Σαμάνθα περιελάμβανε διαμονή στο ξενοδοχείο πριν και μετά τις επεμβάσεις.

«Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς», αποκαλύπτει.

Επτά ημέρες αργότερα η Σαμάνθα επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου. Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση. Ήμουν συντετριμμένη και αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν», αναφέρει.

«Όταν παραπονέθηκα γι’ αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπλόκαραν. Απείλησα να τους κάνω μήνυση, αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ. Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει», συμπληρώνει.

Ευτυχώς, η Σαμάνθα είχε ιατρική ασφάλιση και της δόθηκε αποζημίωση 2.000 λιρών. Τον περασμένο μήνα κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 8.500 λίρες.

«Τώρα αναρρώνω από την εγχείρηση. Έχω ξοδέψει πάνω από 12 χιλιάδες λίρες αντί για την “εξοικονόμηση” που νόμιζα ότι θα είχα στην Τουρκία. Θα προειδοποιούσα κάθε γυναίκα να μην κάνει αυτό που έκανα εγώ», τονίζει.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ