Κυριακή 27.11.2022

Ρόδος: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ» λέει η οικιακή βοηθός που έπνιξε την ηλικιωμένη

Η τοπική εφημερίδα Ροδιακή αναφέρει ότι η δράστης είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί την έπνιξε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα η ίδια τηλεφώνησε στην Άμεση δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό να μεταβεί στο σπίτι λέγοντας ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρισαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα όπως και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ