Παρασκευή 29.09.2023

«Πυρά» Μαρινάκη κατά ΠΑΣΟΚ: Ας μας πει ποιο είναι τελικά το πρόγραμμά του

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα που έχει δημοσιοποιημένο ένα αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα», αναφέρει μεταξύ άλλων

O γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ΔημοκρατίαςΠαύλος Μαρινάκης, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για απανωτές παλινωδίες στις οποίες υπέπεσαν τις τελευταίες ημέρες στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το ΠΑΣΟΚ είχε ανακοινώσει ένα πολυσέλιδο, αόριστο και γενικόλογο πρόγραμμα, το οποίο βρισκόταν αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μετά τις απανωτές παλινωδίες στις οποίες υπέπεσαν τις τελευταίες ημέρες στελέχη του, αναφορικά με την επιβολή νέων φόρων και την αύξηση υφιστάμενων, το κόμμα του κυρίου Ανδρουλάκη απέσυρε από την ιστοσελίδα του το γενικόλογο, πολυσέλιδο πρόγραμμα, αντικαθιστώντας το με ένα τετρασέλιδο γεμάτο συνθήματα. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη αυτού του “κρυφτού”, στο ΠΑΣΟΚ επανέφεραν άρον άρον το γενικόλογο πρόγραμμα -σε άσχετο σημείο της ιστοσελίδας-, βαφτίζοντάς το ως “κείμενα και σχόλια ανοιχτής διαβούλευσης” και κρύβοντάς το όσο πιο χαμηλά γίνεται στο πεδίο “θέσεις”.

Θα θέλαμε φυσικά πολύ να μάθουμε:

1. Υπήρχε άλλο πρόγραμμα πριν από τις πρώτες εκλογές το οποίο αντικαταστάθηκε;

2. Είναι το κείμενο της “διαβούλευσης” το τελικό πρόγραμμα ή ισχύει τελικά το τετρασέλιδο;

3. Δεδομένου ότι οι εξαγγελίες του κ. Ανδρουλάκη που μπορούν να μετρηθούν -καθώς υπάρχουν και πολλές που είναι εντελώς ασαφείς και δεν μπορούν να κοστολογηθούν- κοστίζουν 12 δισ. τον χρόνο, να περιμένουμε και νέα “επικαιροποίηση” που θα μας ενημερώνει και για τα 12 δισ. έσοδα που θα τις χρηματοδοτήσουν;

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα που έχει δημοσιοποιημένο, ένα αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο δεν περιλαμβάνει ούτε μια αύξηση φόρων, αλλά μόνο μειώσεις και μέτρα για τη μείωση της ανεργίας, την αύξηση των μισθών και του διαθέσιμου εισοδήματος όλων των πολιτών. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο και, εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν ξανά με την εμπιστοσύνη τους, στις 26 Ιουνίου θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ισχυρό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ