Στον καβγά Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου παρενέβη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, με ανάρτησή της στα social media.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ανεπανάληπτος εθνικός ηγέτης. Η πολιτική του κληρονομιά ανήκει σε όσους πιστούς σέβονται επακριβώς την παρακαταθήκη του και αυτοί δεν είναι οι επίγονοι του καί καπηλοι του στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ», χράφει η κ. Λίανη Παπανδρέου στην ανάρτησή της στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για «τυμβωρυχία» για τις αναφορές του στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας με όλα αυτά που κάνει, προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματά του, γίνεται απλά ένας τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου»,τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στην ιστορία αλλά το να πηγαίνουμε στην πλαστογράφηση της σύγχρονης ιστορίας, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, καταντάει γραφικό. Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο κ. Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή είναι η νεότερη ιστορία», πρόσθεσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: cnn.gr