ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ - 26/07/2022 - 4:00 μμ
«Ψήνουν» τον Τσίπρα να κάνει πρόταση στον Μπιμπίλα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα του στενού κομματικού του περιβάλλοντος

O γνωστός ηθοποιός και συνδικαλιστής το 2019 ήταν υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Την ιδέα να ζητήσει από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές έχουν βάλει εδώ και λίγες ημέρες στον Αλέξη Τσίπρα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
Ο γνωστός ηθοποιός και συνδικαλιστής το 2019 ήταν υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Οι εισηγητές της ιδέας επικαλούνται το γεγονός ότι ο ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, μια εκλογική περιφέρεια όπου το κόμμα έχει έλλειψη στελεχών, με την εξαίρεση του Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος έχει κλείσει τα 75 του χρόνια.
Πηγή: δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναζητούν μία ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ για πανηγυρισμούς αλλά… δεν τους «βγαίνει»
03.08.2022 - 8:30 μμ
Εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης και Φίλης – Η ανυπακοή έναντι του Τσίπρα
02.08.2022 - 1:00 μμ
Αλέξης Τσίπρας: Οι δύο δημοσκόποι και το άγχος των προτάσεων στη ΔΕΘ
28.07.2022 - 7:35 μμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
12:01 μμ