Πέμπτη 27.01.2022

Πρωτοφανής υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Της επιτέθηκε η αδερφή της και την θώπευσε ενώ κοιμόταν

Οι «επιθέσεις», σύμφωνα με την καταγγελία, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο με την κοπέλα να προσπαθεί να αποφύγει για να μην φθάσει η κατάσταση στα άκρα

Μια αδιανόητη υπόθεση προπαραμονή Πρωτοχρονιάς με κεντρικό πρόσωπο μια 20χρονη κοπέλα που κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την θώπευε η 31χρονη αδερφή της φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

H νεαρή μετέβη στη μια το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδερφής της. Μάλιστα, είπε οτι οι «επιθέσεις» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο με την κοπέλα να προσπαθεί να αποφύγει για να μην φθάσει η κατάσταση στα άκρα.

Όμως τελικά όπως φαίνεται η αδερφή δεν σταμάτησε και, όπως κατήγγειλε το θύμα, στις 19 Δεκεμβρίου ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο της, η αδερφή της επιτέθηκε και πάλι θωπεύοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου να περάσει το κατώφλι του τοπικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει την αδερφή της.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ