Κυριακή 13.06.2021

Πρωτοφανείς εικόνες: Κινητοποίηση του ισπανικού Στρατού – Το Μαρόκο με εντολή Τουρκίας(;) άνοιξε τα σύνορα – 10.000 αλλοδαποί σε λίγες ώρες (βίντεο)

Πρωτοφανείς εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου με τον ισπανικό Στρατό να προχωρά σε πολεμική κινητοποίηση προκειμένου να διαφυλάξει τα σύνορα από μια τεράστια, καλοσχεδιασμένη υβριδική επίθεση με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Η Ισπανία ζει τον δικό της ‘Έβρο” με τη μόνη διαφορά πως η Μαδρίτη πιάστηκε στον “ύπνο”.

Εισβολή από 10.000 αλλοδαπούς σε λίγες ώρες – Όλα δείχνουν τουρκικό “δάκτυλο”

Η Ισπανία αναγκάστηκε να κινητοποιήσει τον Στρατό στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα όταν ξαφνικά το Μαρόκο άνοιξε τις πύλες (δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο) αλά Τούρκα και εισήλθαν 5.000 αλλοδαποί!

Το Μαρόκο σταμάτησε να φυλά τα θαλάσσια (στο Γιβραλτάρ) και χερσαία σύνορα  με αποτέλεσμα χιλιάδες Αφρικανοί να εισέλθουν στην ΕΕ. Οι υπολογισμοί κάνουν λόγο για 10.000 αλλοδαπούς σε ελάχιστες ώρες.

Το “timing” του “σφυροκοπήματος” που δέχεται η Ισπανία δεν είναι τυχαίο. Το Μαρόκο έχει αντιγράψει τακτικές Τουρκίας.

Δείτε εδώ το βίντεο

Επιβεβαιώνονται οι Γάλλοι Στρατηγοί – Ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΕΕ

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι Γάλλοι απόστρατοι Στρατηγοί όταν έγραφαν πως “συγκεκριμένη χώρα (Τουρκία) προχωρά σε πολυεπίπεδη και πολύπλευρη υβριδική επίθεση με σκοπό την αποσταθεροποίηση χωρών μελών της ΕΕ με τελικό στόχο την πλήρη διάλυση της Ενωσης.

Μην ξεχνάμε πως η Τουρκία πριν καιρό είχε εξαπολύσει συγκεκριμένες απειλές ακόμη και εναντίον της Ισπανίας μιλώντας για “τουρκική κυριαρχία μέχρι το Γιβραλτάρ”.

Σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν είχε πει επί λέξη πως “η τουρκική κυριαρχία αρχίζει από το Γιβραλτάρ αλλά επεκτείνεται μέχρι τον Ινδικό ωκεανό και την ερυθρά θάλασσα”.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση χάους εδώ και πολύ καιρό, η Ιταλία δέχεται τεράστια πίεση και τώρα στόχος η Ισπανία. Είναι θέμα χρόνου να δεχτούμε και εμείς νέα επίθεση στον Έβρο.

Δείτε βίντεο

 

 

 

 

 

Η Μαδρίτη έστειλε πίσω 2.500 από τους 6.000 μετανάστες που είχαν εισέλθει στον θύλακα

Από πηγή στο ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών, την οποία επικαλείται το Reuters, έγινε επίσης σήμερα γνωστό πως η ισπανική κυβέρνηση ανέπτυξε στρατεύματα στη Θέουτα για να περιπολούν στα σύνορα με το Μαρόκο.

Οι στρατιώτες θα περιπολούν στα σύνορα μαζί με την ισπανική αστυνομία. «Αυτό αρχίζει αμέσως», δήλωσε η πηγή χωρίς να διευκρινίσει πόσοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν.

Εκπρόσωπος της κυβερνητικής αντιπροσωπείας της Θέουτα δήλωσε πως οι στρατιώτες θα συνεργαστούν επίσης με την αστυνομία σε ευαίσθητα σημεία μέσα στο θύλακο για να διατηρήσουν την τάξη στους δρόμους.

Η Ισπανία έστειλε πίσω στο Μαρόκο 2.500 από τους περίπου 6.000 μετανάστες που εισήλθαν χθες, Δευτέρα, στον ισπανικό θύλακο της Θέουτα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, ενώ σήμερα τουλάχιστον 86 μετανάστες κατάφεραν να περάσουν από το Μαρόκο τον υψηλό φράκτη που προστατεύει τον άλλο ισπανικό θύλακο, αυτόν της Μελίγια, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του θυλάκου.

«Περίπου 6.000 άνθρωποι» εισήλθαν στη Θέουτα και «αυτή τη στιγμή, έχουμε στείλει πίσω 1.500 από τους ανθρώπους αυτούς και συνεχίζουμε αυτές τις επιστροφές», δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα μιλώντας στη δημόσια ισπανική τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης

Νέο μανιφέστο Γάλλων εν ενεργεία στρατιωτικών προς Μακρόν: Καλούν σε «Σταυροφορία» κατά του ισλαμισμού για την «επιβίωση της Γαλλίας»

Image

 

 

 

 

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: warnews247.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ