Πέμπτη 27.01.2022

Πρωτοχρονιάτικες ευχές Δήμου Οινουσσών

Ευχές του Δήμου Οινουσσών για την Πρωτοχρονιά του 2022

 

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της ακριτικής μας πατρίδας

Ευχόμαστε ολόψυχα μια Ευτυχισμένη και δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία, δυναμισμό κι ευοίωνες προοπτικές.

Ευχόμαστε ο ερχομός του 2021 να χαρίσει στον κόσμο μας χαμόγελα ελπίδας, αγγέλματα πίστης, μηνύματα αισιοδοξίας ότι η τρικυμία πέρασε και μια ελπιδοφόρα αυγή ανατέλλει για τη ζωή, την καθημερινότητα και το αύριο των αγαπημένων μας, των παιδιών μας, των συμπολιτών και των ακριτών μας.

Με την ευχή του Αγ. Νικολάου κι εμπιστοσύνη στη δυναμική του τόπου, ευθύνη, αυταπάρνηση και θέληση επιταχύνουμε το βηματισμό κι υλοποιούμε το σχεδιασμό μας στοιχιζόμενοι στους στόχους της ευημερίας, της προκοπής και της ανάπτυξης.

Από το ακριτικό πετροκάραβο της Αιγνούσας ευχόμαστε ειρήνη κι ασφάλεια στο Αιγαίο μας, γαλήνιες θάλασσες για τους ναυτιλλομένους, επιχειρηματικές πρωτιές για τις ναυτιλιακές εταιρείες και τα πλοία μας, πλούσια δράση στους φορείς κι ιδρύματα του νησιού μας, πρόοδο κι επιτυχίες στα νιάτα μας, ενότητα κι ομοψυχία στους Αιγνουσιώτες όπου γης και καλή αντάμωση στο νησί μας.

Επί τω Νέω Έτει ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και τις Αρχές ότι το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Οινουσσών – τηρουμένων των υγειονομικών περιορισμών- θα τελεσθεί Δοξολογία μετά τη Θεία Λειτουργία του Μεγ. Βασιλείου. 

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Στ. Δανιήλ

και το Δημοτικό Συμβούλιο

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ