Παρασκευή 29.09.2023

Προκαλεί ο Αντώναρος: Η μπανάνα, το διαμάντι και ο πιθήκος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος επέστρεψε το απόγευμα στο Τwitter και με νέα ανάρτησή του  αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο – χωρίς να κατονομάζει – παρομοιάζει με διαμάντι!

Ταυτόχρονα με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο αναφέρεται με απαξιωτικό τρόπο προς τους πολίτες που ψήφισαν ΝΔ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στον πίθηκο προσφέρθηκε μια μπανάνα και ένα διαμάντι και ο… πίθηκος λαός διάλεξε τη μπανάνα!

Η ανάρτησή του

«Εγώ πιστεύω ότι αυτοί– επειδή, ξέρετε, το μέγεθός τους είναι πολύ μικρότερο από του Αλέξη Τσίπρα – καλά θα κάνουν να συνεννοηθούν, να κλειστούν όλοι αυτοί σε ένα δωμάτιο και να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν» δήλωσε νωρίτερα ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στην ΕΡΤ, συμπληρώνοντας: «Ξέρετε στην πολιτική, τα μεγάλα παπούτσια θέλουνε και μεγάλα ποδάρια. Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να διαδεχθεί επάξια, το λέω ξεκάθαρα, τον Αλέξη Τσίπρα».

«Όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν 6-7 υποψήφιοι, (για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ) σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, και λένε ότι ”ενδιαφερόμαστε”, ”θα είμαστε εκεί”, ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν για ένα απλό πράγμα: αν θα συνεδριάσουν το Σάββατο ή την Κυριακή ή την Δευτέρα, για να αποφασίσουν τα διαδικαστικά», τόνισε ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, αφού έκανε μία ανάρτηση στα social media που πυροδότησε αντιδράσεις, η οποία έγραφε: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν…».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αντώναρος είπε ότι έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, «πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ έπειτα δήλωσε: «Σαν να επιχαίρουν που έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας και σαν να περιμένανε τη στιγμή για να αναλάβουν τη διαδοχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα (…) Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα. (…) Εγώ χαίρομαι και σέβομαι τον κύριο Σακελλαρίδη, ο οποίος προ ολίγου, αν δεν κάνω λάθος με επώνυμη δήλωσή του σε ραδιόφωνο, είπε ότι δεν μετέχει σε αυτή την κούρσα».

«Όπως έχω πει από την πρώτη μέρα, δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετέχω στις διαδικασίες, αλλά ως Έλληνας πολίτης, ο οποίος ήμουνα μάλιστα υποψήφιος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή και πήρα 7.000 κοντά ψήφους, έχω το δικαίωμα να παρεμβαίνω και να λέω ό,τι θέλω. (…) Εγώ δεν αποστασιοποιούμαι από κάτι στο οποίο μετείχα, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα, πολύ σύντομα, δεν θα έχω κανένα λόγο να αισθάνομαι οποιαδήποτε πολιτική συνάφεια με αυτό το χώρο».

Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ