Παρασκευή 19.07.2024

Πριγκίπισσα Άννα: Πώς αντέδρασε στο περίεργο piercing της κόρης της

Πριγκίπισσα Άννα: Οι έφηβοι φημίζονται για τη δοκιμή των ορίων τους – και οι νεαροί γόνοι βασιλιάδων δεν διαφέρουν.

Πίσω στο 1998, η τότε 17χρονη Zara Tindall έγινε πρωτοσέλιδο όταν της τρύπησαν τη γλώσσα, μια πράξη εξέγερσης που οι γονείς των εφήβων παντού γνωρίζουν πολύ καλά.

Είχε το θάρρος να κάνει το piercing ενώ σπούδαζε στο Gordonstoun, το σκωτσέζικο οικοτροφείο στο οποίο φοιτούσαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αλλά η μικρή πράξη της εξέγερσής της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άλλους βασιλικούς. Η Zara εθεάθη για πρώτη φορά να φοράει ένα ασημένιο καρφί στη γλώσσα της στα 50α γενέθλια του θείου της, Βασιλιά Καρόλου. Μπορείτε μόνο να φανταστείτε την αντίδραση όταν έδειξε το νέο της στοματικό αξεσουάρ στη μητέρα της, την πριγκίπισσα Άννα που μιλούσε ευθέως.

Ωστόσο, χάρη στην πρόσφατη συνέντευξη με τη Zara, τώρα 43 ετών, το κοινό μπορεί να πάρει μια γεύση από την τυπικά απλή απάντηση της Αυτού εξοχότητος σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Σε μια συνομιλία του 2011 με το περιοδικό Tatler, η Zara ειρωνεύτηκε: «Τουλάχιστον δεν μου έβγαινε από τη μύτη, ούτε τίποτα». Δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η πριγκίπισσα δεν σοκαρίστηκε από το τολμηρό νέο look της Zara, ρωτώντας απλώς αν η κόρη της μπορούσε να μιλήσει σωστά με το piercing, αναφέρει η Express.

Η πριγκίπισσα Άννα βρίσκεται σε αποκατάσταση μετά από ένα περιστατικό που πιστεύεται ότι περιλαμβάνει κλωτσιά ή χτυπήματα κεφαλιού από άλογο στο κτήμα της στο Gatcombe Park στο Gloucestershire. Σε ανακοίνωσή του, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν: «Η πριγκίπισσα υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το απόγευμα».

Πρόσθεσαν: “Η Βασιλική Υψηλότητά της παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Ο Βασιλιάς έχει τηρηθεί στενά ενήμερος και συμμετέχει σε όλη τη βασιλική οικογένεια για να στείλει την πιο αγαπημένη του αγάπη και εύχομαι στην Πριγκίπισσα ταχεία ανάρρωση.”

πηγή e.t.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ